View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Tinni
|
Posted: 14 May 2025 12:06 initial question | |
|
Ми нарешті з чоловіком вирішили зробити ремонт у вітальні, і я подумала, що натяжна стеля додасть простору й елегантності. Дуже подобається, як виглядають матові поверхні — стильно і без зайвого блиску. Але хочу, щоб зробили якісно, з гарантією й акуратно. Ви не знаєте, де зараз можна замовити натяжні стелі з хорошими відгуками? |
|
Back to top |
|
 |
Moons
|
Posted: 16 May 2025 14:34 | |
|
Я давно шукала щось особливе, чим могла б порадувати батьків. Їхня спальня давно потребувала оновлення, і натяжна стеля здалась ідеальним варіантом. Я знайшла натяжні стелі у Львові https://www.briton.com.ua/lviv/ на цьому сайті. Замовлення оформила дистанційно — все через телефон. Спеціалісти приїхали до батьків, зробили заміри й наступного тижня встановили розкішну глянцеву білу стелю з ніжним підсвічуванням. Батьки були у захваті! Особливо мама — казала, що тепер відчуває себе, як у готельному номері. Я рада, що звернулась саме до них — і якість, і сервіс на найвищому рівні. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 214/500 |
server load: 15% |
Freeboard.at |
server time: 0.11s |
board activity: 5707 |
|