View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
мачо
|
Posted: 13 Apr 2025 13:58 initial question | |
|
Раніше я купував ґрунт для своїх кімнатних рослин у різних магазинах, але останнім часом шукаю надійне місце з якісним асортиментом. Порадьте, будь ласка, перевірені магазини або інтернет-магазини у Києві, де можна придбати хороший ґрунт для домашніх квітів. Важливо, щоб ґрунт був поживним, добре пропускав вологу та повітря, і підходив для різних видів кімнатних рослин. Дякую за ваші рекомендації! |
|
Back to top |
|
 |
костыль
|
Posted: 14 Apr 2025 17:41 | |
|
Я довго шукав місце, де можна купити якісний ґрунт для своїх кімнатних рослин, адже важливо, щоб він був поживним і добре пропускав вологу та повітря. Після кількох спроб в різних магазинах, я вирішив купити ґрунт в онлайн-магазині Віста. Там великий вибір, і ґрунт для кімнатних рослин виявився чудової якості. Всі рослини зараз почуваються добре, тому раджу звернути увагу саме на цей магазин. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 221/500 |
server load: 24% |
Freeboard.at |
server time: 0.11s |
board activity: 5707 |
|