View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
Moons
|
Posted: 02 May 2025 09:51 initial question | |
|
Останнім часом задумалась про зміну кольору волосся, хочеться чогось яскравішого та стійкішого. Переглянула кілька сайтів, але очі розбігаються – то склад незрозумілий, то відгуки суперечливі. Можливо, ви знаєте перевірене місце, де можна замовити якісну фарбу для волосся? |
|
Back to top |
|
 |
Tinni
|
Posted: 03 May 2025 10:23 | |
|
Після поїздки до моря моє темне волосся втратило блиск і стало тьмяним. Я довго вагалася, чи варто фарбуватись вдома, адже звикла довіряти тільки майстрам. Проте подруга порадила сайт, де є vitality's фарба мене приємно здивувала зручність оформлення, а ще більше — сам продукт. Фарба Vitality’s виявилась саме тим, що я шукала: рівномірне покриття, глибокий колір без червонуватого відтінку, м’яка дія без різкого запаху. Волосся стало блискучим, м’яким на дотик і виглядає абсолютно здоровим. Тепер не обов’язково чекати черги в салон — я спокійно фарбуюсь вдома й дуже задоволена результатом. Це був мій перший, але точно не останній досвід замовлення професійної фарби онлайн. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 144/500 |
server load: 5% |
Freeboard.at |
server time: 0.12s |
board activity: 5596 |
|