View previous topic - View next topic |
Author |
Message |
костыль
|
Posted: 04 Apr 2025 21:50 initial question | |
|
Привіт! Потрібна ваша допомога. Я не можу вибрати пилосос для дому. Хочеться знайти модель, яка буде ефективною, зручним у використанні і не надто гучною. Які характеристики важливі при виборі ? Якщо у вас є досвід і поради щодо того, який пилосос краще вибрати, буду вдячний за рекомендації!
Last edited by костыль on 10 Apr 2025 16:19; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
мачо
|
Posted: 05 Apr 2025 18:30 | |
|
Я нещодавно сам стояв перед таким же вибором, і чесно кажучи, переглянув купу варіантів. Важливо звертати увагу на потужність всмоктування, рівень шуму, фільтрацію (особливо якщо в домі є алергіки), а ще на вагу — бо з важким пилососом не дуже зручно працювати. Після довгих пошуків я купив пилосос Дайсон, і зовсім не шкодую. Він потужний, але водночас досить тихий, дуже зручно користуватись, особливо в кутках і під меблями. До того ж, ніяких мішків — все зручно і гігієнічно. Замовляв у магазині Yabluka, там хороша консультація і гарантія. Якщо хочеш справді якісний варіант — раджу глянути в їхній асортимент. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
Set bookmark for this topic
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
Freeboard.at is choosing the fastest connection for you.
server slots: 247/500 |
server load: 20% |
Freeboard.at |
server time: 0.1s |
board activity: 5707 |
|